WEB SERVICES

Back-Ups

Web sitesi klasörlerinizin, verilerinizin, sayfalarınızın, blog haberlerinizin, müşteri verilerinizin ve daha fazlasının tam görüntüsünü almak gibidir.

Web Sitesi Yedeği Nedir?

WordPress kullanıyorsanız, yedekleme işlemi içerik yönetim sistemi içerisindeki tüm içeriği tutacaktır ve sunucudaki hasarlı veya eksik dosyaları değiştirebilir

Bizi Arayın...

Bilgi çağında yaşadığımız ve bilgisayar kullandığımız için değerli verilerimizi korumak ve kaybetmemek için bilgisayarlarımıza düzenli olarak destek veriyoruz.

Web siteleri bilgisayarın sabit diski gibidir ve medya dosyalarınızdan, resimlerinizden, içeriğinizden veya web sitesi sayfalarında ve bloglarında kullandığınız diğer dosyalardan oluşur. Ayrıca, üyelik ve hesap sayfaları için ödeme sistemlerini ve müşteri bilgilerini saklıyorsunuz.

Neden Sitenizi Yedeklemeniz Gerekiyor?

Tüm web sitesi verilerinizi kaybederseniz ne olacağını söylemek zor. Bekleyebilir ve bu olursa ne olacağını görebilirsiniz. Bunu geçmişte yeterince deneyimledik, sitenizi yedeklemeden kesinlikle önermiyoruz. Sunucularda herhangi bir sorun olursa, yeni verileri ve web sitesi eşyalarınızın kopyasını anında kurtarmaya yardımcı olmak bizim yardımımızdır.

Web sitenizi yedekliyor musunuz?

Bilgisayarınızı düzenli olarak yedeklemek, bilgisayarınızın zarar görmesi veya saldırıya uğraması gibi talihsiz bir şey olursa ve işletim sisteminizi ve dosyalarınızı normale döndürmeniz gerektiğinde veri kaybını önlemeye yardımcı olur.

Web siteleri için bir tehdit var mı?

Sadece bilgisayarlar saldırıya uğramaz, web siteleri de bilgisayar korsanlarının hedefi olabilir. Rakipleriniz web sitenizle çok ilgilenebilir ve web sitenizin herhangi bir nedenle kapalı olmasını bekleyebilirsiniz.

Herhangi bir arızayı veya bağlantıyı kesmeyi, veri kaybını, içerik yönetim sisteminin kaybını önlemek için web siteleriniz için yedekleme hizmetlerimizi sağlayacağız.

Eğer, web sitenizle ilgili herhangi bir yardıma ihtiyaç duyarsanız, Yedekleme Hizmeti (Backup) konusunda ve diğer Dijital Pazarlama konularında yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bizi arayın, size yardımcı olalım.

Bizi neden seçmelisiniz?

Kullanıcı deneyimini ön planda tutan, güçlü tasarımlar, yenilikçi fonksiyonlar, kolay ve etkili uygulamaları kullanarak dijital pazarlama konusunda rekabetçi fiyatlarla hizmet veriyoruz.